Lemnaru, încă un pas spre titlul de golgheter

256

Împrumutat la Universitatea Cluj după startul acestei stagiuni, Vali Lemnaru s-a înscris deja în lupta pentru cucerirea titlului de golgheter al Ligii 1.
Fostul pandur a înscris de 11 ori în acest sezon, cu golul de la Târgu Mureș, unde U Cluj a jucat meciul considerat pe teren propriu contra celor de la Gaz Metan Mediaș, Lemnaru egalându-i pe Eric și Antal, cei doi jucători care conduceau acest calasament încă de la finalul stagiunii de toamnă.

Dacă Eric a părăsit și el nu doar Pandurii, ci și România, Antal a intrat într-o perioadă de secetă, astfel că Lemnaru speră să poată să devină golgheterul României în acest sezon, chiar dacă recunoaște că oricine ar câștiga acest titlu în acest an o va face cu un număr prea mic de goluri.
La finele actualei stagiuni, lui Lemnaru îi va expira contractul cu Pandurii și, fiind în ultimele șase luni de contract, atacantul nu a ezitat să răspundă pozitiv propunerii primite din partea șepcilor roșii.
Chiar dacă la Pandurii nu a avut o eficiență la fel de mare precum cea arătată la echipa ardeleană, președintele executiv al gorjenilor spune că suporterii Pandurilor ar trebui să rămână în memorie cu golurile lui Lemnaru din prima parte a perioadei petrecută la Târgu Jiu: “Nu trebuie să uităm perioada bună a lui Vali Lemnaru, a făcut un an de excepţie pentru Pandurii când a marcat atunci când ne-am bătut la retrogradare”. Eric este jucătorul care are cele mai multe goluri înscrise pentru Pandurii în actuala stagiune, 11, cifră cu care va și rămâne până la final.
Matulevicius și dos Santos au fiecare câte 6 goluri, al patrulea marcator al Pandurilor fiind, oarecum surprinzător, sârbul Momcilovic, care a marcat și el de 4 ori în această ediție de campionat.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here