Lelești: Căruța lovită aseară de mașină nu era semnalizată

986

În accidentul de aseară, din Lelești, polițiștii au stabilit că atelajul hipo în care a intrat o mașină, nu era semnalizat.

IPJ Gorj: La data de 15 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 67 D.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că un bărbat de 30 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 D în afara localității componente Bârsești, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma efectuării cercetărilor, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat corespunzător, condus de către un bărbat de 66 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 66 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.