Legea prin care Ministerul Educației va asigura „la cerere” fiecărui elev și profesor câte un laptop sau câte o tabletă, publicată în Monitorul Oficial

510

Legea prin care Ministerul Educației va asigura „la cerere” fiecărui elev și profesor câte un laptop sau câte o tabletă pentru educația online, a fost publicată la începutul acestei săptămâni în Monitorul Oficial.

Actul normativ modifică și completează două articole din Legea nr 1/2011. La articolul 70, după alineatul (2), se introduce un nou alineat, care prevede că ,,Ministerul Educației și Cercetării asigură elevilor și profesorilor infrastructura necesară, constând în dispozitive și acces la internet pentru accesarea Bibliotecii Școlare Virtuale, Platformei școlare de e-learning și a altor platforme educaționale agreate”. De asemenea, la articolul 94, alineatul (2), se introduce o nouă literă cu următorul cuprins: ,,asigură la cerere, fiecărui cadru didactic și fiecărui elev un dispozitiv – laptop sau tabletă, conectat la internet, pentru a putea participa la activitățile de e-learning”.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here