Laviniu Jitea, pasionat de maşini, dansuri şi fotbal

488
jitea laviniuAre 13 ani şi ştie deja că pe viitor vrea să-şi deschidă o sală de dansuri, acolo unde el să fie instructorul principal. Laviniu Jitea face dansuri moderne de puţin timp, însă ştie că aceasta este principala sa înclinaţie. Băiatul este în clasa a VII-a, iar materiile sale preferate sunt româna şi matematica. Atunci când este pe aceeaşi lungime de undă cu părinţii, şi aceştia nu-l bat la cap să înveţe, el stă pironit în faţa calculatorului sau merge prin parc la o plimbare cu rolele.

Sporturile sale preferate sunt baschetul şi fotbalul, cu primul menţionat, Laviniu cochetând doar 5 luni. Formaţia de fotbal favorită este Steaua Bucureşti, iar jucătorul preferat Dayro Moreno. Băiatul se poate mândri că urmăreşte aproape toate meciurile importante din aceste două sporturi pe canalul de profil Sport.ro.
În materie de muzică, Laviniu Jitea ascultă hip-hop şi pop, reprezentantul preferat al ultimului gen menţionat fiind regretatul Michael Jackson. Şi pentru că un dansator trebuie să iasă în evidenţă şi prin vestimentaţia pe care o etalează, Laviniu se sfătuieşte cu fratele său în materie de cumpărături, ţinând morţiş să fie în pas cu moda. Un defect al caracterului său ar fi reprezentat de timiditate, însă băiatul o compensează prin optimismul său, comportament plăcut faţă de apropiaţi, dar şi prin înţelegerea pe care o arată. În vacanţe, băiatul preferă ori să meargă la ţară la bunici, acolo unde are destui prieteni cu care împărtăşeşte activităţi comune, sau în staţiunile montane, deoarece la mare lui Laviniu nu-i place din cauza aglomeraţiei. O altă pasiune a lui Laviniu Jitea sunt maşinile, el cumpărând toate revistele de profil. Marca preferată în materie de automobile a băiatului este Lambourghini. El speră, ca orice băiat, de altfel, să conducă o astfel de maşină, care îi oferă putere şi mândrie de sine.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here