Laurențiu Răuț, exasperat de arbitraj după un meci al junioarelor: Mizerabil!

695

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu a încheiat turneul de la Bucureşti cu două victorii şi o înfrângere, clasându-se pe locul 2 în Grupa 4. În ultima partidă din cadrul Turneului 3, gorjencele au fost învinse de CS Olimpia Bucureşti, după un meci foarte echilibrat, scor 64-57. Antrenorul formației noastre, Laurențiu Răuț, a avut cuvinte dure la adresa arbitrilor confruntării. În opinia experimentatului tehnician, cei care au fluierat la meciul junioarelor au înclinat decisiv balanța în favoarea gazdelor. Ambele echipe își câștigaseră jocurile până la întâlnirea directă. „Am terminat Turneul 3 din păcate cu o înfrângere nemeritată, în urma unui arbitraj mizerabil, de aceea sunt cu atât mai mulțumit de atitudinea fetelor care au luptat până la capăt. Din punctul meu de vedere junioarele noastre au crescut de la meci la meci, ceea ce ne dă mari speranțe pentru viitor. Așteptam cu nerăbdare turneul următor, pentru a putea să ne luăm revanșa. Până atunci vreau să le felicit din tot sufletul pentru modul cum au abordat acest turneu”, a declarat Răuț pentru csmtargujiu.ro. În partidele precedente, gorjencele au învins CS Câmpina (89-28) și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (67-18).
LOT CSM Târgu Jiu baschet feminin U13: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Sara Canavea, Iulia Bîtoancă, Carla Deaconu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Mălina Popescu, Carla Sburlea, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin, Ştefania Guriţă. Antrenor: Laurenţiu Răuţ.
Sfârșitul săptămânii trecute a adus și trei confruntări dificile pentru grupa masculină U13. Elevii antrenați de Carlos Popescu s-au deplasat la Târgu Mureș, unde au dat piept cu ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș (33-100), CSU LPS Oradea (11-114) și MP Sport Timișoara (24-69). În ciuda rezultatelor, antrenorul grupei a declarat că se văd progrese și la această categorie de vârstă „Dacă în prima fază a campionatului, cu două turnee disputate zonal în sistem tur-retur, sportivii Grupei U13 masculin, au întâlnit cel puţin o echipă pe care au reușit să o și conducă la pauză, de data aceasta, sistemul de repartizare în grupe, conform rezultatelor anterioare, ne-a trimis într-o grupă cu echipe care aspiră în mod categoric la Turneul Final al Campionatului 2021-2022. În ceea ce privește evoluţiile, în general, în toate cele trei partide, mezinii au reuşit destul de multe acţiuni tactice individuale, dar și colective, la finalizare, îmbucurătoare atât pentru ei, în primul rând, cât și pentru noi, cei care credem în munca lor”, a precizat Carlos Popescu pentru site-ul oficial al clubului. Partidele au contat pentru Grupa 1, fiind ultimele din an pentru micuții baschetbaliști.
LOT U13 M CSM Targu Jiu: David Căruntu, Tudor Crîngulescu, Dragoș Branea, Matei Scornea, Vladimir Gugea, Luca Pop – Manta, Rareș Rădulea, Rareș Staicu, Darius Savu, Gabriel Tismănaru, Răzvan Simionescu, Lucian Toma. Antrenor: Carlos Popescu
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here