Lansare! Proiect european, în ajutorul a 240 de gorjeni

1561

Asociaţia Psihologilor Gorjeni, liderul proiectului ,,Îmbunătățirea nivelului de competențe ale angajaţilor din Regiunea Sud-Vest Oltenia și Sud Muntenia Cod Proiect 134198 „, cofinanțat din Fondul Social European prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN Programul Operaţional Dezvoltarea Resurselor Umane 2014-2020, implementat în parteneriat cu Fundaţia Basarab și Asociaţia Interego, a organizat, ieri, la Casa Măldarascu din municipiul Târgu-Jiu conferinţa de lansare a acestuia.

Proiectul a obținut finanţare în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, axa prioritata 6 – Educaţie si competențe.
Obiectivul general al proiectului constă în promovarea și sprijinirea participării la învățare pe tot parcursul vieţii pentru angajaţii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Sud Muntenia, în special pentru cei cu vârsta peste 40 de ani și cei din mediul rural, prin furnizarea de servicii personalizate de consiliere în carieră și programe de formare profesională continuă care să răspundă într-o manieră cât mai concretă nevoii de competențe de pe piaţa muncii din cele două regiuni.
Evenimentul a avut ca scop principal creşterea vizibilităţii și a nivelului de informare a publicului larg asupra obiectivelor și rezultatelor proiectului, oportunităților oferite prin intermediul acestuia pentru membrii comunității și parteneri, etc.
Conform informațiilor furnizate la conferința de lansare a proiectului 240 de gorjeni pot beneficia de programe profesionale, beneficiarii fiind 660 de cetățeni din câteva județe din Oltenia.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here