Lădaru, candidatul ALDE pentru Primăria Târgu-Jiu

412

Consilierul local Eduard Lădaru a rămas, în final, candidatul ALDE Gorj la funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu la alegerile parţiale din data de 11 iunie. Numele oficial al candidatului a fost anunțat joi, într-o conferinţă de presă, de copreședintele formaţiunii politice, Dian Popescu.

“A fost o discuţie ca împreună cu PSD-ul să facem o înţelegere politică şi dânşii să nu pună candidat la Drăguţeşti şi să susţină candidatul nostru şi noi să nu punem candidat la municipiul Târgu-Jiu şi să susţinem candidatul PSD. PSD nu a acceptat acest lucru şi a dorit candidat la Drăguţeşti, iar dacă ei nu au acceptat acest lucru, am stabilit că vom pune candidat la Târgu-Jiu. Politic şi cum este normal, candidatura este a preşedintelui organizaţiei municipale, condusă de Eduard Lădaru. Cunoaşte foarte bine problemele municipiului, este o persoană activă, un candidat tânăr, suntem alături de el”, a explicat, presei, Dian Popescu.
Eduard Lădaru a menționat apoi că îşi doreşte ca municipiul Târgu-Jiu “să îşi poată asigura singur locurile de muncă şi bunăstarea”. “Mulţumesc echipei pentru încrederea pe care mi-a acordat-o şi pentru faptul că am fost desemnat candidat la Primăria Târgu-Jiu din partea ALDE. Această candidatură o fac cu gândul la bunăstarea municipiului Târgu-Jiu, la dezvoltarea municipiului. Acest oraş va trebui dezvoltat, va trebui să aibă investitori şi locuri de muncă, pentru ca niciunul din copiii noştri să nu mai plece din municipiul Târgu-Jiu. Candidez cu gândul la copiii noştri, cu gândul la faptul că acest oraş are un viitor, candidez pentru ca acest oraş să îşi poată asigura singur locurile de muncă şi bunăstarea”, a declarat candidatul ALDE.
Funcţia de primar a municipiului a rămas vacantă la Târgu-Jiu după ce fostul edil Florin Cârciumaru a obţinut un post de senator la alegerile parlamentare din 2016, atribuţiile acestuia fiind preluate de Aurel Popescu, fost viceprimar al municipiului, în prezent primar interimar al oraşului şi candidat al PSD Gorj.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here