Lăcrămioara Pinţea (CEO) se ocupă de restructurarea TESA

2571

În această perioadă, la CEO se lucrează la noua organigramă. Vor urma desființări de posturi, iar la TESA ținta ar fi eliminarea a aproximativ 10% din posturi. Interesant este că de noua organizare se ocupă unul dintre membrii Directoratului CEO, Lăcrămioara Diaconu Pinţea.

Preşedintele sindicatului „Alfa”, organizaţie care îi reprezintă pe angajaţii TESA din companie, Alin Munteanu, a declarat că deşi se lucrează la o nouă organigramă, nu a fost chemat la nicio discuţie de către cea care coordonează acest proces, Lăcrămioara Diaconu Pinţea.

„Să nu-i păstreze pe lipitorii de afişe”
Alin Munteanu nu ştie nimic concret în legătură cu noua organizare: „Nu am fost chemaţi la nicio discuţie. Nu ştim nimic concret, avem doar zvonuri. Nu mi se pare normal. Sunt oameni care muncesc cu adevărat. Din câte am înţeles, 10% din TESA ar urma să plece prin desființarea posturilor. În cererea tip pe care am primit-o scrie de plecarea din CEO în urma desființării postului, dar nu scrie de posibilitatea redistribuirii pe un alt post. De această organizare am aflat că se ocupă doamna director Pinţea. Dar pentru că nu am fost niciodată invitaţi la discuţii, pot spune că am multe semne de întrebare: să nu-i oprească pe lipitorii de afişe, iar oamenii buni şi capabili să fie obligaţi să plece. Eu încă aştept discuţiile cu doamna care se ocupă de restructurarea posturilor”, a spus liderul de sindicat.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here