La vară, devine funcţională sala de sport de la “Virgil Madgearu”

303

Cu finanţare prin programul derulat de către Compania Naţională de Investiţii, municipalitatea a continuat şi în perioada sezonului rece lucrările de realizare a unei săli de sport moderne la Colegiul Comercial “Virgil Madgearu” din Târgu-Jiu. Valoarea investiţiei pentru punerea pe picioare a unei săli de sport cu 180 de locuri la Colegiul Comercial “Virgil Madgearu” este de peste 5 milioane de lei.
“Se lucrează la sala de sport. Avem o valoare de investiţie de circa 56 miliarde lei vechi; este o lucrare destul de mare pentru că în urma acestei investiţii va rezulta o sală de sport la Liceul Economic cu o capacitate de 180 de locuri. Şi acolo s-a lucrat în perioada sezonului rece. Deja se lucrează şi la ora actuală, urmând ca prin iulie-august să putem discuta de o recepţie a acestei investiţii. Toate aceste fonduri sunt fonduri extrabugetare, atrase de la Guvernul României prin CNI. Este foarte greu să susţii din bugetul local investiţii de asemenea anvergură pe teritoriul municipiului”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
sala de sport santier lic economic (1)Tot la Colegiul Comercial “Virgil Madgearu”, a fost aprobat în cadrul programului derulat de către Compania Naţională de Investiţii şi realizarea unui bazin de înot. Este vorba de un nou amplasament, în vecinătatea celui pe care se realizează sala de sport, un amplasament preluat de către primărie de la unitatea militară, urmând ca pe acest nou amplasament să fie realizat bazinul de înot ce va fi destinat practicării orelor de înot atât de către elevii de la acest colegiu, cât şi de către elevii tuturor unităţilor de învăţământ din municipiu, zona având posibilitatea asigurării unor accese facile, atât auto, dar şi pietonale. Potrivit lui Marius Ionescu, proiectul pentru bazinul de înot este gata, acum rămânând doar obţinerea finanţării necesare tot de la Compania Naţională de Investiţii.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here