La Turceni, 3000 de simpatizanţi s-au întâlnit cu Geoană

495
Preşedintele PSD Mircea Geoană, candidatul Alianţei PSD+PC la Preşedinţia României, şi-a continuat, luni, 16 noiembrie 2009, turneul electoral în judeţul Gorj. Prima oprire a avut-o în Motru, unde a fost aşteptat de peste 2500 de simpatizanţi veniţi din municipiu şi din zonele apropiate, cu maşini personale.

Liderul social-democrat i-a asigurat pe oamenii din Motru că resursele de cărbune vor rămâne până în 2030 pilon strategic al industriei energetice româneşti.
Mircea Geoană, care a lucrat în tinereţe în sectorul energetic, construind centrale electrice, le-a spus minerilor că industria energetică va deveni axul strategic al modernizării industriei şi a ţării. Preşedintele PSD a subliniat importanţa înfiinţării unei companii energetice naţionale, care să aibă forţa să investească în retehnologizare şi capacitatea să cucerească pieţe externe în jurul României.
Şi la Turceni, Mircea Geoană a fost aşteptat de peste 3000 de simpatizanţi, dornici să-l întâlnească pe cel în care cu toţii şi-au pus speranţa într-o viaţă mai bună. Foarte mulți oameni au preferat să parcurgă kilometri buni pentru a-și vedea favoritul la alegerile prezidențiale. Mircea Geoană a urcat pe scenă însoțit de cea mai puternică echipă politică din județ, după cum a și caracterizat organizația Gorj a PSD. Astfel alături de el s-au aflat: Florin Cârciumaru, Ion Călinoiu,Toni Greblă, Victor Ponta(acesta însoțindu-l pe Mircea Geoană pe parcursul mai multor acțiuni electorale din țară), Vasile Popeangă, Mugurel Surupăceanu.
Candidatul Alianţei PSD+PC a subliniat atitudinea mincinoasă a lui Traian Băsescu cu privire la creşterea pensiilor. Mircea Geoană a reamintit că PSD a propus legea majorării pensiilor în 2006, iar atunci Băsescu s-a opus, argumentând că nu ar exista bani şi încercând să învrăjbească tinerii cu pensionarii.
„Ceea ce nu aţi făcut în aceşti cinci ani de zile reprezintă adevăratul referendum, domnule Băsescu! Iar răspunsul este unul singur: încă cinci ani de Băsescu reprezintă un risc prea mare pentru România, reprezintă încă cinci ani de scandal garantat!”, a evidenţiat preşedintele PSD.
BIROUL DE PRESĂ AL PSD GORJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here