La Târgu-Jiu – Ponta şi Crin, lansează strategia energetică a USL

263

Picture 005Şeful PSD, Victor Ponta, şi şeful PNL, Crin Antonescu, vor fi prezenţi la Gorj cu ocazia lansării strategiei energetice a USL. Reprezentanţii USL Gorj au anunţat joi vizita celor doi co-preşedinţi, menţionând că strategia este în lucru.

Liberalul Dian Popescu a anunţat însă că printre cei care muncesc la realizarea acestei strategii se află şi pesedistul gorjean Andrei Maioreanu.

Ion Călinoiu şi Dian Popescu au anunţat, într-un glas, joi că la nivel central s-a decis ca la Gorj, în perioada imediat următoare, să se lanseze strategia energetică naţională a USL. Acest lucru a mai fost anunţat o dată de reprezentanţii PSD Gorj, ca pe parcurs evenimentul să fie amânat. De data asta totul pare cert iar social-democraţii şi liberalii par nerăbdători să se întâmple cât mai devreme asta. “Luna viitoare, Uniunea Social Liberală cu preşedinţii vor prezenta strategia energetică a ţării”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD. Ambii reprezentanţi ai USL Gorj au subliniat că Victor Ponta şi Crin Antonescu vor veni personal la lansare dar şi că din echipa care lucrează la strategie face parte şi fostul consilier al directorului Hidroelectrica, Andrei Maioreanu.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here