La Targu-Jiu, o nouă ediţie a Festivalului Naţional de Balet şi Dans Modern

327

Duminică, 4 iunie, începând cu ora 10:00, în incinta Teatrului de Vară din Târgu Jiu, Şcoala Populară de Artă organizează cea de-a treia ediţie a Festivalului Național de Balet și Dans Modern – În pași de dans spre INFINIT –
Festivalul are ca scop dezvoltarea și promovarea dansului, stimularea spiritului competitiv, implemetarea gustului pentru frumos, realizarea schimbului de experiență în privința modului de organizare și desfășurare a festivalurilor.
Evenimentul se desfășoară pe parcursul unei singure zile, aducând în scenă mai multe genuri de dans: street dance, hip hop, fantezie coregrafică, balet, dans contemporan, dans modern și se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 si 19 ani. Se anunță o competiție acerbă, avem participanți foarte bine pregătiți din Timișoara, Drobeta Turnu Severin, Orșova, Pitești, Slatina, Vâlcea, Sighișoara, Craiova.
Juriul festivalului va fi compus din 5 specialiști (un președinte si 4 membrii) care vor aprecia: originalitatea interpretării, mișcarea scenică, selectarea tematicii dansului în concordanță cu vârsta copilului, costumația, sincronizarea pașilor de dans, a ritmului cu muzica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here