La Târgu-Jiu, Chilian cântă pentru Flavian

379

Cunoscutul şi apreciatul interpret Florin Chilian susţine un concert caritabil, joi 12 martie 2015, începând cu ora 19.00 în Târgu-Jiu, pe Insuliţa Jiului. Banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi depuşi în contul lui Flavian, băieţelul diagnosticat cu leucemie, în toamna anului trecut.

Flavian este un copil în vârstă de 7 ani, domiciliat în municipiul Târgu-Jiu, care are nevoie de ajutorul vostru pentru a învinge leucemia. Voican Flavian, în vârstă de 7 ani, domiciliat în municipiul Târgu-Jiu, era un băiat vesel, energic, sănătos, până la sfârşitul lunii noiembrie, când a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică M1. În doar câteva zile, boala a evoluat la M3, deşi lui Flavian i se administrează tratament cu citostatice. Părinţii au reuşit să facă demersuri pentru a-l duce pe băiat în Italia, unde i se va face un transplant de măduvă. Practic, aceasta este singura şansă de vindecare a băiatului. Pentru ca intervenţia să se poată realiza, familia Voican are nevoie de sprijin financiar. Cei care pot şi doresc să-l ajute pe Flavian o pot face fie în contul în lei RO36RNCB0149143953920001 şi în cel în euro RO09RNCB0149143953920002. Ambele conturi sunt deschise la BCR pe numele Voican Flavian.

Concert caritabil
Pentru a strânge fondurile necesare salvării vieţii lui Flavian s-au mobilizat nu doar membrii familiei şi prietenii lor, ci şi oameni care nu îi cunosc, jurnalişti, artişti. Lupta continuă, la fel şi eforturile de a strânge bani pentru Flavian. În acest sens, joi, 12 martie 2015, începând cu ora 19.00,  Florin Chilian susţine un concert în Târgu-Jiu, pe Insuliţa Jiului.
Intrarea este 20 lei, biletele putând fi achiziţionate de la recepţia Hotelului Anna din Târgu-Jiu.
M.S.

1 COMENTARIU

  1. Prietenii ar trebui să-l ajute pe Chilian Florin, printr-o internare la Bălaceanca sau Socola, până nu e prea târziu. Personajul dezaxat ajunge pe zi ce trece un pericol public. Mă agasează pupincurismul lui deșănțat pro-Pinocchio Ponta şi ciuma roşie (P.S.D).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here