La Spitalul Târgu-Cărbuneşti / Managerul Târziu: “Am angajat un medic pentru Chirurgie Toracică”

1126

Începând de la mijlocul acestei luni, la Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti îşi va începe activitatea un medic specializat în Chirurgie Toracică. Constantin Târziu, managerul unităţii, se mândreşte cu noua „achiziţie” cu atât mai mult cu cât niciun alt spital din Gorj nu are un astfel de specialist. Mai mult decât atât, Târziu spune că a început demersurile şi pentru angajarea unui neurochirurg.

Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti stă destul de bine la capitolul medici. În ultimii ani, conducerea acestei unităţi a tot atras cadre medicale. Cea mai recentă „achiziţie” este un chirurg cu o specialitate unică, la nivelul judeţului, până în acest moment. “Am angajat, la 1 septembrie, un medic pentru Chirurgie Toracică. Pe 15 septembrie începe activitatea. Discut cu primarul să îi dăm o garsonieră, pentru a nu mai face naveta. Suntem singurul spital din Gorj care are un asemenea specialist”, declară, cu mândrie, Constantin Târziu, managerul Spitalului Târgu-Cărbuneşti.

Demersuri pentru angajarea unui neurochirurg
Deşi are destui medici, spitalul din Târgu-Cărbuneşti continuă să atragă diverşi specialişti. Conducerea unităţii confirmă faptul că s-au demarat procedurile pentru angajarea unui neurochirurg. “Avem medici mulţi; stăm bine la acest capitol, dar nu ne oprim aici. Am făcut demersuri pentru angajarea unui neurochirurg”, confirmă Târziu.
Managerul Constantin Târziu a mai declarat că, deşi unii medici au părăsit unitatea, ori sunt pe punctul de a o face, activitatea Spitalului Târgu-Cărbuneşti nu are de suferit.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here