La Spitalul Judeţean de Urgenţă / Doi candidaţi au absentat de la concursul pentru posturile de bucătar

303

La sfârşitul săptămânii trecute, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a organizat concursul pentru ocuparea posturilor de bucătar. Opt persoane se înscriseseră la concurs. Doi candidaţi nu s-au prezentat la proba scrisă; dintre cei prezenţi, unul a picat la scris, cinci urmând să susţină interviul, care este programat pe 23 octombrie.

Vineri, 17 octombrie 2014, a avut loc prima probă a concursului organizat de SJU Târgu-Jiu pentru posturile de candidaţi. Cinci candidaţi vor susţine proba interviului. “Din cei opt candidaţi care se înscriseseră, doi au absentat, unul a picat proba scrisă şi cinci au promovat, urmând a se prezenta la interviu pe data de 23. Termenul limită pentru depunerea contestaţiilor este 48 de ore”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

O săptămână cu concursuri
Începând de astăzi, până vineri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă se vor desfăşura zilnic concursuri pentru ocuparea mai multor posturi. Astfel, luni are loc concursul pentru postul de asistent de la Cardiologie. Marţi sunt concursurile pentru posturile de asistent de la Endocrinologie, Laborator Explorări Funcţionale, Pediatrie. Miercuri este programat concursul pentru infirmier la Medicină Internă II, iar joi cele pentru infirmier la ORL şi Cardiologie. Vineri, 24 octombrie are loc proba scrisă pentru postul de muncitor calificat IV – electrician pentru Formaţie de întreţinere şi instalaţii sub presiune, Întreţinere lifturi.
Managerul Tiberiu Tătaru spune că pentru toate concursurile a introdus o serie de măsuri, cum ar fi : monitorizare video şi audio a concursurilor, introducerea obligativităţii testului grilă şi numirea comisiei de evaluare a procedurilor de concurs, toate acestea având menirea de a confirma corectitudinea concursurilor.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here