La Spitalul Judeţean, Chiulangită cronică!

246
CabineteConstatarea aparţine angajaţilor Casei de Asigurări de Sănătate Gorj care au efectuat un control, în cursul acestei săptămâni, în câteva cabinete medicale din cadrul Policlinicii Spitalului Judeţean Târgu-Jiu. Astfel, cei sosiţi să verifice respectarea programului de lucru de către cadrele medicale au avut surpriza să observe că, în loc să fie la cabinet pentru a acorda consultaţii gorjenilor cu afecţiuni, doctorii trăseseră zăvoarele şi plecaseră pe unde aveau treabă. Potrivit preşedintelui CAS Gorj, Daniel Titu Bondoc, nu au fost găsiţi la lucru medicii de la cabinetele ORL, Pediatrie, Psihiatrie Infantilă, Medicină internă, Ginecologie şi Neurologie.

Aşa se face că pacienţii care au avut nevoie de consultaţii la aceşti medici, şi au bătut drum lung, unii parcurgând zeci de kilometri până la cabinetele Policlinicii Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, au fost nevoiţi să plece precum au venit întrucât doctorii s-au plictisit de atâta muncă luându-şi tălpăşiţa mult mai devreme decât ar fi trebuit.

Gestul cadrelor medicale nu a fost însă trecut cu vederea de către cei de la CAS, dispunându-se penalizarea medicilor absenţi cu 10% din valoarea contractului pe luna august încheiat cu CAS Gorj, după cum spune preşedintele Daniel Titu Bondoc.
Marius Becherete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here