La Spitalul Judeţean – 59 de persoane candidează pe 9 posturi temporar vacante

242

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea a nouă posturi temporar vacante. În urma finalizării perioadei de înscriere, 59 de persoane şi-au depus dosarele pentru a participa la concursurile de angajare. Trebuie spus că SJU Târgu-Jiu mai are încă patru posturi scoase la concurs, pentru acestea înscrierile se finalizează pe 21 septembrie, niciun candidat nefiind înscris până acum.

Nouă posturi temporar vacante au fost scoase la concurs de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. 59 de persoane s-au înscris pentru a participa la concursurile de angajare. “Avem 59 de candidaţi înscrişi. Pe data de 28 septembrie se desfăşoară concursurile pentru îngrijitor la Secţia Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie – unde s-au înscris 5 persoane, şi pentru îngrijitor la Serviciul Medicină Legală, unde este un singur candidat. Pe 1 octombrie avem concursul pentru ocuparea postului de asistent debutant la Pediatrie; aici sunt 7 candidaţi pe loc. Pe data de 2 octombrie se desfăşoară concursul pentru asistent medical debutant la Urologie, fiind opt persoane înscrise. Pe 3 octombrie este concursul pentru asistent medical debutant la Camera de Gardă şi sunt 9 candidaţi pe loc. Pe data de 4 octombrie se desfăşoară concursul pentru postul de asistent medical debutant la Oncologie, pentru care s-au înscris 9 persoane, şi cel pentru postul de asistent Bloc Operator la clădirea de pe Tudor Vladimirescu, fiind tot 9 candidaţi. A doua zi, pe 5 octombrie dau concurs candidaţii pentru posturile de infirmier debutant pentru Primire Bolnavi şi brancardier pentru Unitatea Primiri-Urgenţe, înscriindu-se câte o persoană pentru fiecare din cele 2 posturi”, a explicat Narcis Mărgineanu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Înscrieri până pe 21 septembrie pentru alte patru posturi
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a scos la concurs încă patru posturi vacante. Astfel, până pe data de 21 septembrie au loc înscrierile pentru: infirmier debutant, la Obstetrică; asistent medical, la Cabinetul Dermato-Venerologie, autopsier debutant la Serviciul Medicină Legală, referent debutant, la Biroul Administrativ. Concursurile se vor desfăşura în perioada 23-25 septembrie.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here