La Spitalul de Pneumoftiziologie – Se alege înlocuitorul lui Radu Teodorescu

180

Consiliului de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu se întruneşte, astăzi, pentru a-şi alege noul preşedinte. Acest post a rămas liber după ce Radu Teodorescu a demisionat, fiind numit prefect.

Membri Consiliului de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu se întâlnesc astăzi, la sediul unităţii, pentru a-şi alege noul preşedinte. Fostul preşedinte al CA, Radu Teodorescu, a devenit incompatibil după ce a fost numit prefect, fiind nevoit să demisioneze din Consiliul de Administraţie al spitalului.
Demisia din CA al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu şi-a dat-o şi Ciprian Florescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj. După demisiile celor doi, consilierii judeţeni au ales şi validat, în şedinţa de luna trecută, alte două persoane care să reprezinte Consiliul Judeţean în CA al spitalului. Astfel, cu 23 de voturi pentru şi unul împotrivă a fost desemnat consilierul judeţean, Alin Văcaru ca membru plin şi Petre Rădulescu, membru supleant să devină membri ai Consiliului de Administraţie din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Astăzi are loc şedinţa Consiliului de Administraţie, la finalul căreia se va afla numele noului preşedinte. Membri CA au datoria de a dezbate principalele probleme de strategie, organizare şi funcţionare a unităţii spitaliceşti.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here