La SJU Târgu-Jiu, Corina Ratcu nu s-a prezentat la concursul pentru postul de Director Financiar Contabil

572

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a organizat concurs pentru ocuparea funcţiei de Director Financiar Contabil. Această funcţie este ocupată în interimat de Corina Ratcu, care a fost, de altfel, şi singurul candidat înscris la concurs, dar care a absentat de la proba scrisă. Concursul se va relua săptămâna viitoare, după cum a confirmat managerul Tiberiu Tătaru.

Pe data de 12 august, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a organizat concurs pentru ocuparea funcţiei de Director Financiar Contabil. Dosarele de concurs s-au depus până pe data de 4 august, singurul candidat pe post fiind actualul director financiar-contabil. Acesta nu s-a prezentat la proba scrisă, din motive personale, însă se pregăteşte să se înscrie din nou la concurs. „Mi s-a admis dosarul, la selecţie, iar la proba scrisă nu m-am prezentat. Probabil mă voi înscrie din nou când postul va fi scos la concurs”, a declarat Corina Ratcu.

Procedura se reia săptămâna viitoare
Managerul SJU Târgu-Jiu, Tiberiu Tătaru susţine că, dată fiind absenţa unicului candidat înscris, concursul pentru postul de director financiar-contabil se va relua. „Se reia întreaga procedură de concurs, săptămâna viitoare”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Reamintim faptul că, postul de director financiar-contabil al SJU Târgu-Jiu este ocupat, în interimat, de Corina Ratcu, ea fiind numită în această funcţie după ce o perioadă a fost la Serviciul Tehnic, Administrativ şi de Patrimoniu.
Minodora Sucea

3 COMENTARII

  1. Nu i-a convenit ca in comisie e Carmen Ivanov care o considera pe Ratcu…sa zicem nu prea desteapta.Vrea alta comisie,ii e frica de Ivanov chiar si asa,singura pe loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here