La SJU Târgu-Jiu, Candidați mulți, dar slabi pregătiți

373

Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg-Jiu organizează concurs sau examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a posturilor vacante contractuale de execuție din statul de funcţii: un post asistent medical principal la Secţia Gastroenterologie; un post infirmier debutant la Secția Cardiologie, un post de infirmier debutant la Secția Neurologie, un post de infirmier debutant la Secția Ortopedie-Traumatologie și un post de îngrijitoare la Secția Neurologie. 55 de candidați s-au înscris la concurs, cel mai dorit post este cel de la Cardiologie, unde s-au depus 19 dosare, în timp ce la Gastroenterologie s-a înscris o singură persoană. Pentru trei dintre posturi s-au afișat rezultatele obținute de candidați la proba scrisă, unii dintre ei dovedindu-se a fi slab pregătiți.

Posturile vacante de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu au făcut cu ochiul multor gorjeni. Cele mai multe dosare s-au depus pentru postul de infirmier debutant la Secția Cardiologie, urmat de cel de la Neurologie, unde sunt 16 candidați; zece candidați au fost admiși pentru postul de îngrijitoare la Secția Neurologie, nouă pentru cel de infirmier debutant la Secția Ortopedie – Traumatologie și doar unul pentru postul de asistent medical principal la Secţia Gastroenterologie. Candidata care s-a înscris la concursul pentru postul de asistent medical principal la Secţia Gastroenterologie a reușit să promoveze concursul cu 85 de puncte, obținând 75 de puncte la proba scrisă și 95 la interviu.

Cel mai mare punctaj, obținut de același candidat la două secții
Pentru postul de infirmier debutant la Secția Ortopedie-Traumatologie s-au înscris nouă persoane, două dintre ele absentând la proba scrisă. Dintre candidații prezenți, o singură persoană a promovat această probă, cu 82,66 puncte, restul obținând punctaje cuprinse între 21,66 și 43,33. Interviul va avea loc pe data de 18 aprilie. La Neurologie, pentru postul vacant de infirmier debutant au candidat 15 persoane. Cel mai mare punctaj a fost obținut de aceeași persoană care a promovat proba scrisă și la Ortopedie. Totuși, la Neurologie au reușit să promoveze proba scrisă nouă candidați. Ei vor susține interviul pe data de 19 aprilie. Cei care au fost respinși la proba scrisă, au obținut între 25 și 40 de puncte. Pentru postul de îngrijitoare la Secţia Neurologie, proba scrisă se va desfășura în data de 18.04.2016, ora 10.00 și constă în rezolvarea unui test grilă; interviul în data de 21.04.2016, ora 10.00. Locul de desfășurare a concursurilor (proba scrisă și interviu) este la sala de ședință, etajul 6 din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu din str. Progresului, nr. 18.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here