La SJU Târgu-Jiu, Candidaţi de nota 3, pe postul de infirmier de la Urologie

337

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu angajează infirmieri, un îngrijitor pentru Laboratorul de Radiologie şi liftieri. În urma selecţiei dosarelor de concurs, 56 de candidaţi au fost admişi pentru a participa la proba scrisă şi la interviu. Cea mai mare concurenţă este pentru postul de  infirmier la Urologie, însă, după susţinerea probei scrise din data de 30 martie, unii candidaţi au fost respinşi, cele mai mici note fiind 3 sau 3,5.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a scos la concurs mai multe posturi vacante, două dintre ele fiind reluate, după ce au fost anulate în urmă cu câteva săptămâni. Este vorba despre un post de infirmier la Urologie şi unul de îngrijitor în cadrul Laboratorului de Radiologie. De asemenea, au mai fost scoase la concurs două posturi de liftier şi câte unul de infirmier la Blocul Operator şi Biroul Administrativ – personal auxiliar sanitar. În urma selecţiei dosarelor, au rămas în concurs 11 candidaţi pentru postul de îngrijitor Laborator Radiologie, 17 pentru infirmier Urologie, şase pentru infirmier Bloc Operator, 15 pentru postul de infirmier Biroul Administrativ – personal auxiliar sanitar şi şapte candidaţi pentru cele două posturi de liftier.

Infirmiere şi liftieri, respinşi
În data de 30 martie s-a susţinut proba scrisă pentru postul de infimier la Urologie. Deşi au avut timp suficient pentru a învăţa, unii candidaţi au fost puşi în încurcătură de întrebările din testul grilă. Astfel, din cei 17 candidaţi, şapte au picat proba, cele mai mici note fiind 3 şi 3,5. La polul opus se situează o candidată care a obţinut nota 9, urmată de câteva contracandidate care au reuşit să obţină 7,5.
Tot la data de 30 martie a avut loc şi proba scrisă pentru posturile de liftier. Din cei  şapte candidaţi, unul nu a reuşit să răspundă la întrebări decât pentru nota 4. Cele mai mari note la proba scrisă pentru posturile de liftier le-au obţinut două candidate, una luând 8, cealaltă 7,5.
Candidaţii admişi urmează să susţină interviul şi probele practice. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu garantează că toate concursurile se desfăşoară în conformitate cu prevederile legale, respectând cerinţele în vigoare.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here