La SJU nu se mai intră fără documente

460

Din data de 10 mai a intrat în vigoare măsura privind prezentarea unui document de identitate cu fotografie la intrarea în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu. În primele două zile nu au fost probleme, toată lumea conformându-se cerinţelor. Conducerea unităţii este hotărâtă să menţină această măsură, cu atât mai mult cu cât ea se încadrează şi în legislaţia actuală.

Astăzi este cea de-a treia zi în care accesul în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se face doar pe baza unui document de identitate. Deşi pare o noutate, această măsură era prevăzută în contractul pe care unitatea îl are de câţiva ani cu o firmă de pază şi se regăseşte, de asemenea, şi în legislaţia în domeniu. „Este o măsură absolut normală în orice spital din ţară. De asemenea, şi Legea 95 prevede să se respecte şi orele de vizită, dar şi prezentarea unui document de identitate la intrarea în spital. Nu este ceva inventat de mine, nu revoluţionez eu sistemul. Eu doar cer respectarea unor prevederi deja existente, dar care nu au fost aplicate până în prezent”, precizează Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Gorjenii trebuie să ştie că în toate cele trei clădiri ale SJU Târgu-Jiu, cunoscute drept: Spitalul 700, Spitalul de la Pasarelă şi Spitalul de pe Tudor, accesul pacienţilor, aparţinătorilor, dar şi cel al angajaţilor se face doar pe baza unui act de identitate, începând din data de 10 mai 2014.
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu roagă cetăţenii să se conformeze şi să respecte măsura privind prezentarea unui document de identitate la intrarea în incinta unităţii.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here