La Școala de Vară – Femeile PSD, susținere totală pentru Dăncilă

700

Cea de-a șaptea ediție a Școlii Politice de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate a debutat, joi seară, la Constanța, la Pavilionul Expozițional. Peste 300 de femei social democrate din întreaga țară au răspuns prezent invitației la cel mai important eveniment al organizației de femei, un grup de 7 fiind și de la OFSD Gorj. Grupul de la Gorj a fost condus de deputata Elvira Șarapatin, președintele OFSD Gorj, care a transmis astfel susținerea femeilor social-democrate din județ pentru Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale.

Acestea au fost întâmpinate la malul mării de președintele OFSD Constanța, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, iar cuvântul de deschidere a lucrărilor a fost rostit de președintele PSD Constanța, Felix Stroe. Vineri, liderii la nivel național ai partidului s-au alăturat școlii de vară a femeilor social-democrate, care, ca subiect central, trebuie să o susțină pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale din această toamnă.
Alături de Dăncilă au mai participat secretarul general al PSD, Mihai Fifor; secretarul executiv Eugen Orlando Teodorovici, președintele organizației de femei, Rovana Plumb; secretarul OFSD, Maria Lazăr; primarul general al Capitalei, Gabriela Firea; președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu; primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, precum și europarlamentarele Carmen Avram și Maria Grapini ș.a.m.d.
Cuvântul de deschidere al întâlnirii de vineri a aparținut Rovanei Plumb. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a întrecut toți vorbitorii în privința laudelor la adresa Vioricăi Dăncilă. Sprijinul politic din partea unei organizații nu se obține ușor, așa a considerat și Eugen Teodorovici, care a vorbit la superlativ despre OFSD.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here