La Schela lui Aristide: Unde-i Lege, este şi tocmeală!

326

În ultima perioadă, cei care conduc destinele unor localităţi din judeţul nostru se comportă ca pe propriile moşii, se arată dezamăgiţi cei din Partidul România Mare. Ei vin cu exemple care nu par a fi inventate, atâta timp cât s-au adresat şi instanţelor de judecată împotriva Consiliului Local Schela, a primarului Aristide Şerbănescu şi a secretarului primăriei, Ilie-Florin Neamţu.

Concret, decidenţii de la Schela, de un an de zile, refuză repetat să ia act de înlocuirea unui consilier, iar din vara anului trecut, PRM-ul nu mai are reprezentant în Consiliul Local chiar dacă a primit votul localnicilor din Schela să-i reprezinte, pentru că aşa vrea primarul şi secretarul. În Consiliul Local, deciziile şi hotărârile luate fară consilierul acestui partid pot fi atacate de PRM. ”De un an de zile corespondăm cu primarul Aristide Şerbănescu şi secretarul Ilie-Florin Neamţu. Noi le spunem că trebuie să respecte Legea, iar ei ne întreabă cu totul altceva. Le-am transmis în ultima adresă faptul că situaţia creată de ei, prin refuzul repetat de punere în aplicare a Legii şi a lua act de cele menţionate de noi, în adresele precedente, emise sub semnătura preşedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor şi de adresele semnate de mine, în calitate de preşedinte al filialei PRM Gorj, ne pun în imposibilitatea de a ne desfăşura activitatea conform legilor în vigoare. Se blochează atât activitatea noastră, pentru care am fost investiţi prin votul cetăţenilor, cât şi a Consiliului Local Schela, iar din aceste motive ne-am adresat instanţelor de judecată abilitate în a soluţiona această situaţie, considerată de noi un abuz şi o încălcare a Legii, ce creează un precedent foarte periculos. Oricum Legea este pentru toţi, dar să-i vedem noi cum vor suporta preţul cu care vor plăti ei”, a precizat Gheorghe Bucălăete, preşedinte al PRM Gorj.
Tot de peste un an de zile, PRM-ul s-a luptat cu un grup de pucişti, condus de Gheorghe Funar, care a încercat să-l schimbe pe Vadim, dar toate încercările lor nu au convins instanţele de judecată, iar în urmă cu câteva zile Vadim a câştigat şi ultimul proces cu aceştia, cu hotărâre definitivă şi irevocabilă.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here