La Rânca, Printre mii de turiști, un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie, pe pârtie

320

În pofida faptului că zăpada s-a cam topit, în stațiunea Rânca s-a înregistrat un aflux de turiști în acest weekend. Peste trei mii de persoane au urcat la munte, chiar dacă vremea părea mai mult de primăvară decât de iarnă. Atmosfera a fost incendiară n tânăr îndrăgostit și-a cerut iubita în căsătorie chiar pe pârtie.

Stațiunea montană Rânca atrage, în continuare mii de turiști, chiar dacă stratul de zăpadă a scăzut semnificativ. În acest sfârșit de săptămână, peste trei mii de persoane au ales să-și petreacă timpul liber aici. „Zăpada a fost mică și au funcționat doar pârtia M1 și Junior. Au fost doar cazuri minore, soluționate pe loc de salvamontiști, cei accidentați putând să-și continue sejurul, dar atenția salvatorilor montani a fost maximă gradul mare de încărcare a pârtiilor cu schiori putând favoriza producerea de accidente grave” a confirmat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.

Cerere de căsătorie pe pârtie
Între miile de turiști, un tânăr îndrăgostit și-a cerut în căsătorie iubita, reușind s-o impresioneze, dar și să surprindă plăcut “publicul” care a asistat fără voie la ineditul moment. “A fost super atmosferă pe pârtii și în stațiune, muzică, diverse concursuri, o cerere în căsătorie și multe alte surprize continuate și pe timpul serii de sâmbătă, distracția continuând duminică”, subliniază Cornoiu.
Cele două pârtii care sunt încă practicabile au fost arhipline, iar pe parcursul celor trei zile au fost organizate petreceri atât în aer liber, cât şi în cabane.

Rânca, rezervată pentru vacanță
Pe parcursul acestei săptămâni elevii sunt în vacanță. Astfel, spațiile de cazare din stațiunea Rânca au fost rezervate, tinerii urmând a se bucura de zilele libere la schi și săniuș. “Primele informații indică faptul că și pentru vacanța școlară Rânca este rezervată la capacitate maximă. Salvamontiștii vor fi la datorie pentru a asigura permanența în stațiune și a interveni prompt la eventualele solicitări“, a precizat Sabin Cornoiu, directorul Serviciului Public Județean Salvamont Gorj.
Prognozele meteorologilor indică vreme bună în primele două zile ale săptămânii, iar miercuri sunt așteptate ninsori, fiind posibil să se depună un strat nou de zăpadă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here