La Rânca încă se mai schiază

265

În ciuda temperaturilor ridicate, în staţiunea montană Rânca încă se mai schiază. Se anunţă încă un week-end aglomerat, cabanierii fiind pregătiţi pentru a le oferi cele mai bune condiţii pentru a beneficia de un sfârşit de săptămână reuşit.

Cei care îndrăgesc sporturile de iarnă şi preferă să îşi petreacă timpul liber la munte sunt aşteptaţi să se bucure de, probabil, ultimele zile cu zăpadă la Rânca. Zilele călduroase din ultima perioadă au făcut ca stratul de zăpadă să se diminueze considerabil, însă chiar şi aşa încă se mai poate schia. „Încă se mai schiază, dar temperaturile ridicate au determinat topirea zăpezii, astfel că nu ştim pentru cât timp vom mai avea zăpadă la Rânca”, a confirmat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.
Meteorologii au anunţat o uşoară scădere a temperaturilor, în următoarele zile şi chiar precipitaţii. Totuşi, cel mai probabil precipitaţiile vor fi sub formă de ploaie inclusiv la munte, astfel că cei care doresc să se bucure de zăpadă ar trebui să profite şi să îşi petreacă sfârşitul de săptămână la Rânca.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here