La Puşcăria Târgu-Jiu – Aniversare sau comemorare?!

108

Nebulozitatea accentuată din atmosfera pâcloasă a Gorjului a pătruns şi-n mintea unora de la Puşcăria Târgu-Jiu. Accentuându-se la nivelul conducerii unice a directorului ec. şi Comisar Ion Popescu. Pe vremea când era doar vajnic Comisar de penitenciare şi economist pe deasupra – nu şi director plin – fusese trimis la Comisia de Disciplină a Autorităţii Naţionale a Penitenciarelor(ANP). În urma unui audit ce nu-l găsise pe directorul adjunct administrativ ec. Ion Popescu tocmai cuşer!

Pacostea ori supărarea a căzut, de data aceasta, pe capul tinerei rubedenii Lavinia Lupu. Găsită vinovată că nu a actualizat site-ul ca Purtător de vorbe al Penitenciarului Târgu-Jiu, unde tătâne-su, Ion Simescu (cel care l-a adus de la Sadu pe ec. Ion Popescu!), fusese director plin. Joia trecută, pe la orele prânzului, au reuşit să facă modificările necesare, semnalate de Gorjeanul. Cel decedat în urmă cu 7(şapte!) ani a fost scos de la mail-ul cu organizarea Muncii unde – deşi decedat, era obligat să răspundă -, iar madame Raluca Niţoiu, detaşată sau mutată la Craiova să fie scoasă şi domnia sa. Totuşi, după modificările de rigoare, domniţa Raluca Niţoiu ne dă un drept la replică, nu ştim în ce calitate, întrucât nu mai lucrează pe la Târgu-Jiu – ce n-a ajuns la noi – prin care suntem anunţaţi că „auditul n-a găsit nimic!” Bun. Dar atunci, culmea, cum de-a ajuns musiu ec. Ion Popescu la Comisia de disciplină a ANP? Insistenţi din fire, rugăm să primim şi noi acel raport de audit. Că doar, după cum zic legile, conţinutul Raportului de audit face parte din informaţiile publice.
Cât despre starea de curăţenie şi corectitudine a site-ului, la ora actuală, nici nu ştim ce să facem. Să aniversăm sau să comemorăm un an de la ultimul Comunicat de presă?!
Ion Predoşanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here