La Primărie – Târgujienii, aşteptaţi să se înscrie la Nunta de Aur

150

cununii cupluri (3)Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, sau urmează să îi împlinească în 2011, sunt aşteptate la sediul Primăriei municipiului Târgu-Jiu pentru a se înscrie la ediţia din acest an a Nunţii de Aur.

Autorităţile locale promit o petrecere de neuitat şi le-au pregătit, deja, multe surprize sărbătoriţilor.

Nunta de Aur este un eveniment devenit tradiţie pentru Primăria municipiului Târgu-Jiu. Ca în fiecare an, şi în 2011, autorităţile locale s-au implicat în organizarea, ca la carte, a evenimentului care marchează o jumătate de secol de mariaj.

cununii cupluri (6)Până în prezent, 25 de cupluri s-au înscris

Pentru a putea participa la Nunta de Aur, cuplurile trebuie să îndeplinească o serie de condiţii: „să aibă 50 de ani de căsătorie, sau să îi împlinească până la sfârşitul acestui an; să nu mai fi participat la alte ediţii ale Nunţii de Aur şi să aibă domiciliul în municipiul Târgu-Jiu”, conform Alinei Toader, reprezentanta Primăriei Târgu-Jiu.

La Nunta de Aur 2011, până în prezent, s-au înscris 25 de cupluri, restul persoanelor care doresc să participe şi care îndeplinesc condiţiile, sunt aşteptate să se înscrie până pe data de 22 februarie.

cununii cupluriLa ediţia din 2010 au participat 77 de cupluri.

Daruri pentru participanţi

Nunta de Aur 2011 se va face în ziua de Dragobete, adică pe 24 februarie, la un restaurant din municipiu. Deocamdată nu se ştie exact locaţia, deoarece se aşteaptă finalizarea perioadei de înscriere, pentru a se şti concret câte persoane vor fi prezente. „Aşteptăm cuplurile să se înscrie din timp, pentru că trebuie să ştim pentru câte persoane să ne pregătim, mai ales că le vom oferi şi câteva surprize. Fiecare cuplu va primi în dar suma de 500 lei; vom cumpăra câte un buchet de flori pentru doamne şi câte o floare de pus la rever pentru domni. De asemenea, la tombola ce se va organiza cu această ocazie, trei cupluri vor câştiga câte o cină romantică la un restaurant din Târgu-Jiu şi zece persoane vor primi invitaţii la Teatru, la o premieră”, a adăugat reprezentanta Primăriei Târgu-Jiu.

Dacă locaţia şi bugetul pentru Nunta de Aur 2011 încă nu se cunosc, acesta din urmă, provenind în mare parte din sponsorizări, programul a fost deja stabilit. Astfel, la ora 13:30 are loc întâlnirea cuplurilor la biserică, la 14:00 va începe slujba religioasă, la 15:15 se vor face pozele de album, iar la 17:00 se dă startul petrecerii la un local din Târgu-Jiu.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here