La ordinul lui Militaru – Vintilescu a făcut ultimele angajări “portocalii” la Minprest

149

Deşi nu mai are calitate de director al SC Minprest Serv Rovinari, pedelista Elena Vintilescu face pe şefa în unitatea intrată în componenţa Complexului Energetic Oltenia. Ultima ispravă a şefei organizaţiei de femei a PDL Motru a fost una menită de a servi interesele şefului său de partid, adică a lui Constantin Severus Militaru, şeful organizaţiei PDL Motru, filiala din care Vintilescu face parte.

Mai precis, Vintilescu a selectat în vederea angajării 15 persoane cu domiciliul în localităţile Ioneşti şi Turceni, pe care ieri i-a şi încadrat în muncă, venind în ajutorului deputatului Militaru, care îşi pregăteşte astfel, pe cârca USL, viitorii votanţi la parlamentare. Respectivii oameni sunt fie lipitori de afişe, fie persoane din familii care i-ar putea asigura votul, în decembrie parlamentarului PDL, susţin surse din Minprest.
Interesant este că totul s-a petrecut pe fondul bulversării provocate de schimbările de conducere de la Minprest, loc în care marţi se va organiza Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii iar miercurea viitoare şedinţa de Consiliu de Administraţie. Joi, Minprest va avea un nou director uns în funcţie. Până atunci însă Vintilescu demonstrează că trage de zor ultimele sfori pentru PDL, partid care a instalat-o şi a susţinut-o pe aceasta în funcţie, în ciuda nenumăratelor nereguli profesionale realizate în mandatul de director al Minprest.
Din câte ştim, la CEO nu se fac angajări, dar la Minprestul lui Vintilescu este altă poveste, poveste pentru care aşteptăm ca şefa care nu mai este şefă să fie trasă la răspundere.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here