La o sută de ani

652

Cu bucurie și mândrie, sărbătorim 100 de ani de la prima apariție a ziarului „Gorjeanul”. În acest moment special, vă invit pe toți să reflectăm cu recunoștință asupra evoluției și impactului pe care „Gorjeanul” l-a avut asupra comunității noastre.
Martor al istoriei noastre colective, „Gorjeanul” a pus în lumină atât evenimentele marcante, cât și poveștile personale care au conturat viața noastră de zi cu zi.
„100 de ani de Gorjeanul” reprezintă o oportunitate de a celebra nu doar tradiția și profesionalismul acestui ziar, ci și legăturile strânse pe care le-a creat cu noi, cititorii.
Iată, după 100 de ani, „Gorjeanul” continuă să fie o voce obiectivă și responsabilă, un reper de încredere în comunitatea județului Gorj, prezentând informații esențiale și provocări locale, promovând, totodată, angajamentul civic și cultura dialogului.
Într-o perioadă caracterizată printr-o dinamică a schimbării foarte accentuată, în care fluxul de informații este vast și uneori confuz, „Gorjeanul” a reușit să mențină standarde înalte de etică și acuratețe, a reușit să se adapteze la schimbările tehnologice și sociale și să rămână relevant pentru nevoile și așteptările cititorilor.
Ați fost un far călăuzitor pentru toți cei care cred în puterea cuvântului scris și sperăm că veți continua să luminați și să îndrumați comunitatea noastră pentru încă mulți ani de acum înainte.
Strălucitor veștmânt fie-vă viața!
La mulți ani, „Gorjeanul”!
Prof.univ.dr.ing. Luminița Georgeta Popescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here