La negocierea CCM – Federațiile din CEO fac front comun în fața administrației pentru fondul de salarii de 25 de milioane de lei

324

Liderii sindicali din Comisia de Negociere a CEO se întrunesc, astăzi, într-o nouă ședință pe marginea Contractului Colectiv de Muncă. Ședința are un singur punct pe ordinea de zi, adică fondul de salarii. Administrația a propus, la ultima ședință, ca fondul să fie de 20 de milioane de lei, sindicatele nefiind de acord cu măsura, liderii cerând ca fondul să fie cu cinci milioane de lei mai mult. Pentru întâlnirea de astăzi, federațiile vor face front comun, liderii angajându-se să nu cedeze la capitolul fond de salarii.

Sindicatele și administrația din Complexul Energetic Oltenia se întrunește, vineri, într-o nouă ședință a Comisiei de Negociere a CCM, punctul forte al întâlnirii fiind tocmai salarizarea angajaților ori mai exact fondul de salarii. Discuțiile  se așteaptă să fie unele aprinse, deoarece la ultima întâlnire a comisiei, sindicatele s-au arătat nemulțumite vizavi de propunerea administrației privind fondul, după prezentarea bugetului companiei pe 2018. Administrația a anunțat că este dispusă să ofere un fond de salarii de 20 de milioane de lei, deși la întâlnirea sindicatelor cu fostul ministru al Energiei, li s-a propus un fond de 25 de milioane. Astăzi, cele patru Federații din CEO nu vor ceda, cerând în cor fond de salarii de 25 de milioane de lei.
A.STOICA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here