La Motru şi Turceni, trei zile de muzică de calitate şi voie bună

204

În acest an “Zilele Municipiului Motru” au coincis cu “Zilele Oraşului Turceni”. În ambele localităţi, edilii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru ca localnicii să aibă parte de muzică de calitate, petrecere cu mici şi bere şi multă voie bună.

Cele trei zile ale Municipiului Motru au debutat vineri. În program au fost incluse petreceri câmpeneşti cu mici şi bere, spectacole de muzică populară, o festivitate de premiere a sportivilor şi olimpicilor care au reprezentat Municipiul Motru la fazele naţionale. De asemenea, artişti de seamă au întreţinut atmosfera în cele 3 zile de desfăşurare a manifestărilor. Este vorba de Lavinia, Matteo, Deep Central, Anna Lesko, Corina şi Mandinga.

Picture 3534Muzică de calitate şi foc de artificii
Tot în acest week-end şi la Turceni au avut loc o serie de spectacole dedicate “Zilelor Oraşului”, precum şi concursuri culinare, jocuri de table şi de şah, competiţii sportive. Sâmbătă seară au concertat: Keo, Skizzo Skillz, Direcția 5 și Deep Central, iar duminică spectacolul a continuat cu cei de la Proconsul, Like Chocolate şi Andreea Antonescu. În încheierea show-ului a avut loc şi un foc de artificii. Ediţia din acest an a “Zilelor Oraşului” este una dintre cele mai fastuoase de până acum.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here