La invitația Tinerilor Democrați Americani, Gorjeanca Oana Văcaru, prezentă la campanile electorale din două state americane

747

Oana Văcaru, unul dintre liderii organizației TSD din Sectorul 3 al Capitalei, a fost invitată în America, alături de alți tineri sociali-democrați, pentru a participa la campaniile electorale din statele California și Nevada. Gorjeanca spune că s-a întâlnit acolo cu câțiva decidenți politici democrați americani care le-au împărtășit liderilor români din experiența lor de campanie.

Gorjeanca Oana Văcaru locuiește în București, unde și-a continuat studiile economice cu o școală doctorală pe specializarea Cibernetică și statistică economică. În paralel cu studiile face însă și politică, devenind unul dintre liderii TSD Sector 3. De altfel, politica este o trăsătură de familie, bunicul acesteia fiind fostul senator de Gorj, Vasile Văcaru, unul dintre fondatorii Frontului Salvării Naționale, parlamentar cu patru mandate, decedat în 2001.
,,La invitația Tinerilor Democrați Americani, am participat din partea TSD Sector 3 București, alături de colegii mei din echipa TSD la campaniile electorale din statele California și Nevada. Ne-am întâlnit cu câțiva decidenți politici democrați americani și având în vedere faptul că erau în campanie electorală ne-au împărtășit din experiența lor atât în sediile de campanie, cât și pe teren. La finalul delegației din SUA pot să trag linie și să spun că a fost o experiență extraordinară, trăită alături de oameni minunați de la care am avut foarte multe de învățat”, a declarat Oana Văcaru, la întoarcerea acasă.
Din delegația română în USA au mai fost Ioana Bran-ministrul Tineretului și Sportului, deputat Gabriel Petrea totodată lider, al TSD, Emilian Pavel,-europarlamentar și mai mulți parlamentari și lideri de tineret din țară.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here