La Gorj – Liberalii au mână liberă de la Voicu să negocieze cu pedeliştii

279

mihai voicuPrezent în Gorj la sfârşitul săptămânii trecute, deputatul PNL Mihai Voicu, a avut şi o întâlnire cu reprezentanţii din mass-media locală. În cadrul conferinţei de presă organizată la sediul PNL din Târgu-Jiu, vicepreşedintele liberal a anunţat că dacă la nivel central nu se discută de vreo alianţă cu pedeliştii, la nivel local organizaţiile pot face înţelegeri cu ,,portocaliii”.

Acesta a menţionat chiar că PNL Gorj are ,,mână liberă” pentru a negocia schimbarea majorităţii în Consiliul Judeţean, adică de a rediscuta atât cu pesediştii cât şi cu democrat-liberalii. Voicu a menţionat în schimb că ştie faptul că liberalii nu vor putea schimba însă majoritatea PSD-ului în acest organism de conducere judeţean. ,,La Gorj este o alianţă de care nu prea este nevoie. Din acest motiv, organizaţia judeţeană poate gândi sau regândi această alianţă”, a menţionat Voicu.

,,Ruşeţ, preşedinte doar pe hârtie”

Voicu a demonstrat, de asemenea, că este la curent cu ce se întâmplă acum în tabăra democrat-liberalilor gorjeni. Mai mult a făcut o declaraţie în privinţa felului în care consideră el cum conduce PD-L Gorj, noul preşedinte Ion Ruşeţ. ,,La centru noi excludem orice posibilitate de colaborare cu PD-L, dar la nivel local nu putem interzice acest lucru. Cred totuşi că, în acest moment, o colaborare la Gorj ar fi inutilă. PD-L aparţine lui Manţog şi asta este o problemă, Ion Ruşeţ este preşedinte doar pe hârtie”, a declarat apoi Mihai Voicu.

Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj, i-a dat dreptate lui Voicu anunţând şi el cu ce probleme se confruntă liberalii în cadrul Consiliului Judeţean.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here