La Dănciuleşti, modernizări şi investiţii pe Măsura 322

595

ion andronescu danciulestiPrimăria comunei Dănciuleşti se numără printre beneficiarii de fonduri europene nerambursabile pe Măsura 322 – „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”.

Ion Andronescu, primarul comunei Dănciuleşti este prins la ora actuală cu o serie de investiţii în comună, majoritatea pe fonduri europene. „Încă lucrăm la investiţiile pe Măsura 322, care este în implementare, iar proiectele acestei măsuri vor fi duse la bun sfârşit până la finalul acestui an. Proiectele cuprind extinderea pe cinci kilometri a reţelei de apă şi canalizare, precum şi asfaltarea a opt kilometri de drumuri comunale. Investiţiile au început în luna iunie anul trecut, şi mai avem de finalizat staţia de epurare şi credem că atunci vom fi puşi la punct”, a declarat edilul de la Dănciuleşti. Acesta a spus că se doreşte modernizarea şcolii din satul Rădineşti, proiect în valoare de 2,3 miliarde de lei vechi. „Toate proiectele pe care le am în implementare doresc să le continui şi în anii următori deoarece îmi mai doresc un mandat de primar. Ştiu că unii oameni sunt încă nemulţumiţi de ce este în comună dar le promit că încetul cu încetul vom face tot ce trebuie în această comună”, a precizat Ion Andronescu.

Cinci posturi vacante

primaria danciulestiPrimarul a adăugat că la ora actuală, activitatea Primăriei Dănciuleşti este una greoaie deoarece sunt mulţi angajaţi lipsă, iar posturile sunt blocate şi nu se pot face angajări: „Eu sunt şi secretar şi jurist şi primar. Sper să se dea liber la angajări că vreau să scot la concurs un număr de cinci posturi. Unul este de contabil, altul de operator, unul de agent agricol, altul de jurist şi unul este de şofer. Şi asta deoarece am două microbuze şcolare şi pe niciunul nu am şofer. Ne-am folosit în anul şcolar care tocmai s-a încheiat de un singur microbuz care a fost condus de o firmă cu care a încheiat un contract de prestări servicii”. În prezent, în cadrul Primăriei Dănciuleşti, activitatea este desfăşurată de un număr de nouă salariaţi.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here