La controalele din mai, CJAS a aplicat sancţiuni de aproape 22.000 de lei

347

Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a finalizat raportul activităţilor derulate în luna mai. Au fost realizate 14 controale, dintre care 11 tematice şi trei operative. Furnizorilor de servicii medicale, prinşi pe picior greşit, li s-au imputat 21.558 de lei.

În luna mai, Corpul de Control al CJAS a verificat activitatea unui număr de 14 furnizori de servicii medicale. Între controalele efectuate, unul s-a derulat la unităţi spitaliceşti, fiind vorba despre un control tematic. Cu această ocazie s-au depistat câteva neconformităţi, fapt pentru care inspectorii CJAS au aplicat sancţiuni în valoare de 10.209,64 de lei.

Şase medici de familie, verificaţi
Tot în luna mai, reprezentaţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate s-au deplasat şi la cabinetele a şase medici de familie din judeţul nostru. Şi aici au depistat nereguli, aplicându-se sancţiuni în valoare totală de 6.561,25 de lei. Şi cinci furnizori de medicamente au fost verificaţi, sancţiunile aplicate acestora fiind de doar 878 de lei. În total, în urma celor 14 controale efectuate în luna mai, CJAS a imputat nu mai puţin de 21.558,04 de lei. Corpul de Control al CJAS Gorj continuă acţiunile şi în această lună, fiind prevăzute mai multe controale tematice, însă nu lipsesc nici cele operative şi inopinate.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here