La controalele din iulie, CJAS Gorj a imputat 41.760 de lei

381

Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a finalizat raportul activităţilor derulate în luna iulie. Au fost efectuate 13 controale, toate fiind tematice. Furnizorilor de servicii medicale, prinşi pe picior greşit, li s-au imputat 41.760 de lei.

În luna iulie, Corpul de Control al CJAS a verificat activitatea unui număr de 13 furnizori de servicii medicale. Între controalele efectuate, unul s-a derulat la unităţi spitaliceşti, fiind vorba despre un control tematic.
Cu această ocazie s-au depistat câteva neconformităţi, fapt pentru care inspectorii CJAS au aplicat sancţiuni în valoare de 29.166 de lei.

Şase medici de familie, verificaţi
Tot în luna iulie, reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate s-au deplasat şi la cabinetele a şase medici de familie din judeţul nostru. Şi aici au depistat nereguli, aplicându-se sancţiuni în valoare totală de 4.896 de lei. Şi patru furnizori de medicamente au fost verificaţi, sancţiunile aplicate acestora fiind de doar 4.238 de lei.
În total, în urma celor 13 controale efectuate în luna iulie, CJAS a imputat nu mai puţin de 41.760 de lei. Corpul de Control al CJAS Gorj continuă acţiunile şi în această lună, fiind prevăzute mai multe controale tematice, însă nu lipsesc nici cele operative şi inopinate.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here