La controalele din august, CJAS Gorj a imputat 28.328 de lei

278

Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a finalizat raportul activităţilor derulate în luna august. Au fost efectuate 15 controale, zece fiind tematice şi cinci operative. Furnizorilor de servicii medicale, prinşi pe picior greşit, li s-au imputat 28.328 de lei.

În luna august, Corpul de Control al CJAS a verificat activitatea unui număr de 15 furnizori de servicii medicale. Între controalele efectuate, trei s-au derulat la unităţi spitaliceşti, fiind vorba despre un control tematic şi două operative. Cu această ocazie s-au depistat câteva neconformităţi, fapt pentru care inspectorii CJAS au aplicat sancţiuni în valoare de 18.836 de lei.

Şase medici de familie, verificaţi
Tot în luna august, reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate s-au deplasat şi la cabinetele a şase medici de familie din judeţul nostru. Şi aici au depistat nereguli, aplicându-se sancţiuni în valoare totală de 1.075 de lei. Şi trei furnizori de medicamente au fost verificaţi, sancţiunile aplicate acestora fiind de doar 5.257 de lei. În total, în urma celor 15 controale efectuate în luna august, CJAS a imputat nu mai puţin de 28.328 de lei. Corpul de Control al CJAS Gorj continuă acţiunile şi în această lună, fiind prevăzute mai multe controale tematice, însă nu lipsesc nici cele operative şi inopinate.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here