La Casa de Pensii Târgu Jiu – Coada de sfârşit de lună a devenit obişnuinţă

310
ghiseuÎn prima jumătate a lunii, activitatea de la ghişeul pentru încasări la Casa de Pensii Târgu Jiu e aproape lipsit de platnici. Abia în a doua jumătate a lunii, încep aceştia să apară. Nimic neobişnuit până aici, s-ar putea spune, însă numărul acestora este relativ mic. În schimb, în ultimele zile ale lunii, clădirea vuieşte pur şi simplu de îngrămădeala de oameni veniţi să plătească dările pe ultima sută de metri.

Au mai existat şi în trecut probleme, când oamenii s-au plâns de faptul că trebuie să aştepte la cozi interminabile. După părerea lor, angajaţii Casei de Pensii sunt responsabili pentru acest lucru. Aceştia, la rândul lor se disculpă, spunând că de vină sunt, de fapt, oamenii care vin să îşi plătească dările abia la sfârşitul lunii. „Sunt ultimele zile ale lunii şi atunci vin toţi odată. Dacă asiguraţii ar mai veni şi mai devreme nu s-ar mai face atâta aglomeraţie“, afirmă unul din angajaţii Casei Judeţene de Pensii Gorj.

Până ieri, numărul celor care au venit să plătească a fost extrem de mic. Dar după cum afirmă angajaţii CJP, numărul acestora se va mări odată cu sfârşitul lunii, iar cozile vor reapărea. Deocamdată singura speranţă este ca numărul celor ce plătesc mai devreme să crească, ori ca o parte dintre platnici să meargă şi la bancă, unde, de asemenea, se poate plăti contribuţia.
Sorin Milcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here