La Campionatul European, CS Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu a obţinut 7 medalii de aur, 3 de argint şi 23 de bronz

359

După ce au obţinut rezultate foarte bune la Campionatul Naţional de karate kyokushin tradiţional, copiii de la CS  Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu s-au remarcat şi la Campionatul European  – o puternică competiţie, ce a avut loc la finalul săptămânii trecute, pe 25 iulie 2015, la Sibiu. Echipa condusă de Dorin Dumitru a participat cu un lot de copii şi juniori, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani. Eforturile celor 27 de sportivi s-au concretizat prin obţinerea unui număr mare de  medalii: 7 de aur, 3 de argint şi 23 de bronz.

Campionatul European de karate kyokushinkai tradiţional pentru copii, juniori, tineret şi seniori a ajuns la ediţia a V-a şi a strâns la un loc peste 250 de sportivi din România, Ucraina, Ungaria, Polonia, Germania, Elveţia, Rusia şi Israel. Competiţia de karate kyokushin, desfăşurată în data de 25 iulie, la Sibiu, a fost organizată 6sub patronajul International Karate Organization Kyokushinkaikan, IKO Sosai Romania, Federaţia de Kyokushinkai Tradiţional din România, condusă de Shihan Neagoie Horaţiu Adrian, avându-l drept invitat special pe Kancho Yoshikazu Oyama, din Japonia.

CS Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu, campion la Europene
Echipa CS Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu condusă de Dorin Dumitru a participat la 1Campionatul European cu un lot de copii şi juniori, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani. Eforturile celor 27 de sportivi s-au concretizat prin obţinerea unui număr mare de medalii: 7 de aur, 3 de argint şi 23 de bronz. Sportivii din Târgu-Jiu au dat dovadă de un adevărat spirit de luptători, ocupând locuri pe podium atât la proba de kata, cât şi la proba de kumite, la categoriile de concurs la care au participat. „Ne bucură atât de mult entuziasmul lor. Sunt 7frumoşi şi ambiţioşi, dedicaţi artelor marţiale, karate-ului kyokushin! Suntem mândri de ceea ce sunt, ceea ce reuşesc să realizeze şi de visele lor! Mult succes în pregătire…şi nu uitaţi: Osu No Seishin! Să Nu Renunţaţi La Visele Voastre!”, a mărturisit Dorin Dumitru. 9Performanţele sportivilor gorjeni au făcut ca numele municipiului Târgu-Jiu să răsune de zeci de ori la festivitatea de premiere a Campionatului European de karate kyokushinkai de la Sibiu. CS Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu a dovedit încă o dată că se pot obţine rezultate deosebite dacă există ambiţie şi pasiune pentru artele marţiale.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here