La Alimpești, Ajunul Crăciunului a venit cu un nou viceprimar PSD

7030

Alina Georgiana Coconu, consilier local la Alimpești, este, începând de vineri, noul viceprimar al localității. Coconu nu este la primul mandat de consilier local și face echipă cu primarul PSD, Victor Drăgulescu social-democrat.

Dacă la Alimpești se preconiza, cu ceva timp în urmă, că după eșecul primăriței Elena Mosor de la PSD – la localele din 2016, primăria și consiliul local vor rămâne multe mandate la PNL, iată că lucrurile nu au stat chiar așa.
Astfel, după acel eșec, structura locală a PSD a început reorganizarea și recredibilizarea, coordonarea de la nivel județean fiind asigurată de către consilierul județean Gheorghe Bucălăete, cu origini în această comună. După numai patru ani, noua echipă a PSD Alimpești a câștigat alegerile locale, iar Victor Drăgulescu a devenit noul primar al comunei. Cu câteva zile în urmă, la ședința consiliului local, majoritatea consilierilor au votat viceprimar pe Alina Georgiana Coconu, ea fiind consilier local tot din partea PSD. Se pare că, în calitate de coordonator, Gheorghe Bucălăete a dat credit unei echipe care s-a dovedit a fi câștigătoare. De mai mult timp, Cosmin Popescu, peședintele CJ Gorj, s-a implicat cu echipa lui de la CJ Gorj, pentru a pune în practică proiecte și investiții ce ajută dezvoltarea comunei.
Investițiile de anvergură de care locuitorii din Alimpești se pot bucura sunt: Reabilitare, modernizare si extindere sistem de alimentare cu apă – în toată comuna; Modernizare D.J. 675B, care parcurge și o parte a comunei Alimpești, dinspre Zorlești, până în D.J. 675C; Modernizare D.J. 675C, cu originea în D.N. 67 B, ce traversează comuna Alimpești, prin satele Corşoru, Alimpeşti, Sârbeşti, Ciupercenii de Olteţ, până în DN 67.
De asemenea, au fost refăcute consolidări, terasamente și s-a turnat asfalt pe D.J.-ul ce traversează satul Nistorești și face legătura cu județul Vâlcea, cu trecere prin comuna Alunu.
Fie că au fost proiecte mari sau proiecte mai mici, susținere pentru comuna Alimpești a venit, atât din partea președintelui CJ Gorj Cosmin Popescu, cât și din partea președintelui PSD Gorj Mihai Weber.
A.S

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here