La 35 de ani – Centrul de Calcul Târgu-Jiu, sărbătorit de foştii şi actualii angajaţi

100

P5202067Consacrat drept o firmă cu tradiţie în domeniul informaticii, Centrul de Calcul SA a ajuns la 35 de ani de existenţă. Momentul festiv a fost marcat cum se cuvine, la unul dintre restaurantele din Târgu-Jiu. La petrecere au fost prezenţi foşti, dar şi actuali angajaţi ai Centrului de Calcul.

Iniţiativa sărbătoririi celor 35 de ani de existenţă a Centrului de Calcul Târgu-Jiu i-a aparţinut lui Ion Rovenţa, unul dintre primii salariaţi ai firmei. Acesta a venit cu propunerea la Bebe Viorel Ionică, actualul managerul al Centrului de Calcul, care a P5202177îmbrăţişat cu mare drag ideea şi s-a implicat trup şi suflet în organizarea activităţilor pregătite pentru aniversarea celor 35 de ani de existenţă a firmei. La petrecerea organizată de conducerea Centrului de Calcul au participat atât foşti angajaţi, cât şi actuali. Nu au lipsit nici oficialităţile, prezenţi în sală fiind Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean şi Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorj.

Diplome pentru vechii angajaţi

P5202194Petrecerea dată în cinstea celor 35 de ani s-a ţinut la restaurantul de pe Insuliţă. Acolo au fost prezenţi câţiva zeci de angajaţi ai Centrului de Calcul, foşti şi actuali. Pentru cei mai vechi salariaţi, conducerea Centrului de Calcul a pregătit diplome, care au fost înmânate de însuşi directorul Bebe Viorel Ionică. Emoţiile şi bucuria revederii s-au observat în micile discursuri susţinute de cei prezenţi. Cu toţii au apreciat efortul organizării acestei reîntâlniri, ocazie cu care nu doar s-au revăzut, dar au avut şi posibilitatea de a depăna amintiri din vremea când se puneau bazele Centrului de Calcul.

Conducerea Centrului de Calcul, alături de angajaţi

P5202199De la această aniversare nu putea lipsi primul director al Centrului de Calcul, Mihai Diaconescu, care a primit o bine-meritată diplomă şi care le-a spus câteva cuvinte celor prezenţi. O diplomă de excelenţă a primit şi Bebe Viorel Ionică, actualul manager, care mereu a fost alături de angajaţii săi şi s-a implicat activ în dezvoltarea firmei, făcând-o să fie astăzi un exemplu în concepţie şi proiectare, pentru multe activităţi din domeniul IT. Odată încheiat delicatul şi importantul moment al înmânării diplomelor, s-a dat startul petrecerii. Muzica de bună calitate a fost asigurată de formaţia Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu, invitaţii bucurându-se de ritmuri pe ringul de dans până după miezul nopţii.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here