La 10 ani, Andreea Bojincă adună mii de aplauze

377
andreea bojincaAndreea Bojincă este târgujiancă şi este interpretă de muzică uşoară, participând la multe concursuri judeţene, naţionale şi chiar la unul internaţional. Aceasta a obţinut trofeul la Festivalul „Coloana Infinitului”, ediţia 2009, un loc al II-lea la concursul „Flori în oraşul florilor”, desfăşurat la Timişoara, şi chiar a mers peste graniţe pentru a impresiona cu vocea sa. Astfel, anul trecut, micuţa împreună cu alţi trei colegi de la Palatul Copiilor, s-au deplasat în Germania pentru a concura la un festival de muzică uşoară intitulat „Prichindelul”. Copii de toate vârstele din ţări precum România, Republica Moldova şi Germania s-au întrecut pentru a ocupa primele locuri. Târgujianca, însă a urcat pe podium.

Deşi are o vârstă fragedă, Andreea ştie clar ce vrea să profeseze peste mai mult de 10 ani. Aceasta vrea să devină profesoară de matematică, domeniul fiind pasiunea sa. Este în clasa a IV-a, iar părinţii i-au insuflat faptul că această materie este grea dar frumoasă.

O adoră pe Hannah Montana
Şi, pentru că „se poartă” personajul Hannah Montana, era normal ca micuţa despre care vorbim să o iubească. Aceasta are acasă postere şi hăinuţe care o ilustrează pe vedeta americană. Ca repertoriu muzical, târgujianca o îndrăgeşte pe Andra, melodii pe care le şi cântă, îndrumată fiind de profesorul său, Laurenţiu Pănoiu.
Acum că este vară, iar Andreea ar sta toată ziua în apă. Pentru că o vecină de-a sa are o piscină, micile certuri dintre Andreea şi mama sa apar pe această temă. „De obicei este un copil cuminte, care învaţă bine, la şcoală obţinând numai premiul I. Mie nu îmi prea convine faptul că îi place să se machieze. Cred că este prea mică pentru farduri, deşi, vrea mereu să fie aranjată”, ne-a spus mama micuţei artiste.
Atunci când ia o notă bună, mama nu ezită să îi ofere felicitări, iar înaintea vreunui concurs muzical, părintele său îi promite că îi va cumpăra ceea ce îşi doreşte dacă va obţine un loc bun. „Cred că fiica mea este extrem de ambiţioasă. Ştiu că îi place să fie printre cei mai buni”, a completat mama Andreei Bojincă.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here