Krypton, în concert la Târgu-Jiu de Ziua Europei

416

Cunoscuta formaţie de rock Krypton va susţine, în acest week-end, un concert la Târgu-Jiu. Evenimentul se va desfăşura la Teatrul de Vară din municipiu, iar intrarea este liberă.

Ziua Europei, sărbătorită anual în data de 9 mai, va fi marcată anul acesta la Târgu-Jiu printr-un spectacol de muzică şi dans, organizat de Centrul Europe Direct şi Biblioteca Judeţeană “Christian Tell”, în parteneriat cu Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu. “Anul acesta, ne-am gândit să accentuăm deviza Uniunii Europe – «Unitate în diversitate» – prin intermediul muzicii.

ziua europeiEvenimentul nostru se numeşte «Euroarmonii» şi este organizat în parteneriat cu Şcoala Populară de Artă, care va şi susţine, prin elevii şi profesorii săi, un program în cadrul căruia ne vor încânta cu muzică şi dansuri din diferite ţări europene. Avem şi invitaţi speciali – «Lyra Gorjului», Daniela Popescu şi Formaţia Litua Band. În final propunem târgujienilor întâlnirea cu formaţia Krypton. Evenimentul va avea loc pe 9 mai, la Teatrul de Vară din Târgu-Jiu. Intrarea este liberă şi aşteptăm câţi mai mulţi târgujieni să ni se alăture să sărbătorim împreună Ziua Europei”, a declarat Olimpia Bratu, managerul Bibliotecii Judeţene “Christian Tell”. Spectacolul oferit de elevii şi profesorii Şcolii Populare de Artă şi invitaţii lor va începe, la ora 17.00 şi va fi urmat, de la ora 19.00, de concertul formaţiei Krypton.
R.L.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here