Kremen, primul plecat?

286

Lucrurile nu merg pe atât de bine pe cât și-ar dori Antonis Constantinides să meargă la echipa de baschet a Energiei. Unul dintre jucătorii săi favoriți s-a accidentat din nou și este pe punctul de a-și rezilia contractul.

Problemele medicale nu îi dau pace lui Michal Kremen, cehul fiind din nou accidentat după ce și mare parte din sezon a fost unul ratat pentru acesta. În condițiile în care jucătorul nu pare să mai fie de mare ajutor echipei, Energia caută soluția pentru a-i rezilia contractul lui Michal Kremen, după ce extrema de forță a fost unul dintre jucătorii pe care Antonis Constantinides i-a dorit, în această vară, pentru încă un sezon la Târgu-Jiu. De altfel, Kremen a fost primul jucător străin căruia i-a fost oferit un nou contract la finele stagiunii precedente.
Situația este una dificilă și pentru antrenorul Energiei, care pierde unul din oamenii care puteau acoperi la nevoie poziția 4. Pentru pozițiile mari, Energia se poate baza în acest moment doar pe doi stranieri, Callistus Eziukwu și Lazar Radosavljevic, și doi jucători autohtoni, Szabolcz Șanta și Alexandru Mihuți. În aceste condiții, Antonis Constantinides ar putea opta pentru aducerea unui jucător străin care să joace pe pozițiile 3-4.
În acest moment, fără a-l scoate din calcul pe Kremen, a cărui situație nu este încă lămurită pe deplin, Energia are în lot șase jucători străini: Porter Troupe, Michal Kremen, Jamar Diggs, Anthony Miles, Lazar Radosavljevic și Callistus Eziukwu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here