Kibwe Trim nu și-a uitat fosta echipă

253

Unul dintre cei mai buni pivoți care au trecut pe la Energia și, cu siguranță, cel mai apreciat și iubit de fani, Kibwe Trim, a ținut să felicite echipa gorjeană pentru calificarea în play-off.
Kibwe Trim a jucat pentru Energia Rovinari în primele două sezoane pe care echipa gorjeană le-a susținut de la promovarea sa în Liga Națională, fiind adus la Târgu Jiu împreună cu Porter Troupe și Louis Darby de antrenorul american Theo Evans.

mesaj_trimPivotul din Trinidad Tobago joacă în Japonia, pentru Okinawa GK, fiind și acolo la fel de apreciat ca și în România, unde și-a făcut mulți prieteni datorită firii sale deschise, foarte prietenoasă. De altfel, Trim a fost unul dintre puținii jucători americani care a învățat foarte bine limba română și nu ezita să comunice în limba țării care l-a găzduit vreme de doi ani.
În postarea sa pe pagina suporterilor Energiei de pe un site de socializare, Kibwe Trim a ținut să felicite echipa pentru calificarea în play-off, să le ureze succes în continuare foștilor săi colegi, Porter Troupe și Louis Darby, dar și minunaților și frumoșilor suporteri târgujieni.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here