Khalouta, oprit de arbitru să joace

308

Olandezo-marocanul Abdelaziz Khalouta a rămas din nou în afara celor 18 jucători înscriși pe foaia de joc, deși inițial a fost trecut pe listă de antrenorul Edi Iordănescu.

Văzându-l în tribună, deși apărea pe foaia de joc distribuită presei, oricine se putea gândi la o nouă problemă medicală a mijlocașului ofensiv adus din liga secundă olandeză, însă nu a fost vorba de așa ceva. “Nu am nicio problemă medicală, am fost accidentat, dar mi-am revenit, m-am antrenat și azi ar fi trebuit să fiu pe teren. Nu m-a lăsat arbitrul. A venit și a spus că nu pot să joc, că sunt probleme cu actele mele. Nu știu ce să mai zic… Mi-aș fi dorit atât de mult să joc! Probabil aș fi prins 20-30 de minute, pe final de joc”, a declarat Khalouta la pauza meciului cu Dinamo.
Întrebat dacă a fost vorba de o scăpare a staff-ului administrativ sau de un exces de zel al arbitrilor, antrenorul Edi Iordănescu s-a ferit să dea un răspuns clar: “Nu stăpânesc bine regulamentul în această speță și nu doresc să comentez această problemă. Cert este că pe mine m-a afectat, am rămas fără un atacant. De asta am și ezitat să îl schimb pe Mihai Roman, care nu a fost în apele lui, și l-am trimis acolo, în față, pe Hora. Dacă l-aș fi avut pe Khalouta, ar fi intrat pe teren. Aveam nevoie de un om acolo, dar pe bancă nu am mai avut soluții”.
După ce Khalouta a fost scos de pe foaia de joc, Pandurii l-au pus în locul acestuia pe Trifu. Olandezul, golgheter la VVV Venlo în liga secundă din Țara Lalelelor, a fost trimis doar de două ori pe teren în acest sezon, bifând 26 de minute în partidele din deplasare cu Poli Timișoara și FC Voluntari. În ultima vreme a stat pe bară din cauza unei probleme musculare, acum fiind, foarte probabil, victima unei probleme administrative asemănătoare cu cea care l-a scos și pe Muniru din echipa Stelei la meciul cu Astra.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here