Kekezovic, repaus până miercuri

300

După meciul din prima etapă a Ligii Naționale de Handbal Masculin, dincolo de înfrângerea suferită la limită în deplasarea de la Turda, conducerea gorjenilor s-a ales și cu teama de a-l fi pierdut pe Marinko Kekezovic.

Din fericire, accidentarea suferită de extrema gorjenilor nu a fost prea gravă și jucătorul sârb va putea reintra la antrenamente la mijlocul săptămânii. Ecografia efectuată a arătat că nu este vorba de leziuni serioase ale musculaturii, ceea ce conduce la ideea că, după o perioadă de pauză jucătorul va putea reintra la joc. Totuși, prezența lui Kekezovic pe teren la meciul de sâmbătă, când Energia va juca în etapa a II-a cu nou promovata HC Vaslui, la Târgu Jiu, nu este sigură și depinde foarte mult de cum va răspunde jucătorul la solicitările antrenamentelor premergătoare întâlnirii.
Cât timp a evoluat la Turda, Kekezovic a fost cel mai eficient dintre jucătorii Energiei, cu cele 7 goluri înscrise fiind golgheterul echipei după prima etapă, sârbul fiind, totodată, singurul jucător dintre cei aduși în vară, care a confirmat pe deplin așteptările.
În ceea ce privește jocul de la Turda, antrenorul Liviu Andrieș consideră nemeritată înfrângerea și spune că ratarările au privat echipa de un start bun în actuala stagiune: “Meritam cel puţin un egal, am avut la un moment dat meciul în mână. Am avut o evoluţie bună spre foarte bună în prima parte, apărarea a funcţionat bine. Echipa s-a mişcat bine, aşa că în mod meritat am condus la pauză. În partea a doua nu am mai jucat la acelaşi nivel, au apărut greşelile la finalizare, au mai fost şi câteva erori personale, iar Potaissa a revenit în joc. Problema este că am ratat mult, am irosit câteva atacuri pe care dacă le fructificam, poate alta era istoria acestei partide”, a declarat tehnicianul Energiei.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here