Juveţii vor decola spre Antalya

36

Universitatea Craiova va efectua un stagiu de pregătire pe pământ turcesc. Astăzi este programată reunirea lotului, iar elevii lui Devis Mangia vor efectua şi vizita medicală. Marţi, 8 ianuarie, trupa alb-albastră va zbura spre Antalya, urmând să petreacă în Ţara Semilunei aproape trei săptămâni. Delegația Științei va fi cazată în perioada 8 – 26 ianuarie la Land of Legends Kingdom, acolo unde va avea parte de condiții de lux. Programul complet al jocurilor amicale va fi anunțat, în scurt timp, de către oficialii trupei doljene.
Rămâne de văzut dacă fundaşul Florin Gardoş (30 de ani) va bifa această deplasare. Apărătorul central este nemulţumit de situaţia sa la Craiova şi ar putea fi cedat la Poli Iaşi.

Liga 1 se reia în februarie
Formaţiile din primul eşalon au zilele de vacanţă numărate. În scurt timp, majoritatea echipelor din Liga 1 vor intra în focurile amicalelor, având în vedere că sezonul competiţional se va relua în prima zi a lunii februarie. Etapa cu numărul 22 va debuta vineri, cu meciul dintre Concordia Chiajna şi FC Botoşani şi se va încheia luni, 4 februarie, cu partida din Ştefan cel Mare, ce le va pune faţă în faţă pe Dinamo şi Poli Iaşi.
Cel mai interesant meci al etapei se joacă la malul mării. Universitatea Craiova va evolua în prima etapă din 2019 în deplasare, la Ovidiu, în compania celor de Viitorul Constanța. Partida a fost programată duminică, 3 februarie, de la ora 20.00. Meciurile vor fi transmise în direct la Digi Sport, TelekomSort și LookSport.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here