“Juveţii”, mulţumiţi de program

331

Universitatea Craiova va juca pe teren propriu în primele două runde ale Ligii I. Doljenii au avut parte de o tragere bună la sorţi, derbiul cu FCSB fiind programat în runda a treia, la Bucureşti. Aşa cum e normal, alb-albaştrii speră să obţină două victorii până vor da piept cu echipa lui Nicolae Dică. “Este un lucru bun că avem primele două meciuri pe teren propriu. Trebuie să scoatem maximul din aceste meciuri și să obținem șase puncte neapărat. Va trebui să învățăm din greșelile de anul trecut și să începem cu dreptul acest start de campionat. După aceste două etape vor veni meciuri grele, ne va aștepta și Europa League, unde cred că vom întâlni o echipă puternică. Trebuie să fim pregătiți pentru orice meci, să muncim mult la antrenamente, pentru că ne va aștepta un an dificil. Programul este unul foarte bun, în avantajul nostru, dar trebuie să fim concentrați încă de la început. Vom lua meciurile rând pe rând și le vom aborda foarte serios”, a declarat Alexandru Băluţă.
“Ne dorim să facem cât mai multe puncte și să câștigăm primul meci acasă cu cei de la Iași. Suntem curioși să vedem cu ce echipă vom pica în UEFA Europa League și mai ales dacă vom juca acasă sau în deplasare primul meci. Cu Steaua va fi un meci foarte greu, dar ne dorim să facem o figură frumoasă la București. Noi muncim la fel de serios la antrenamente și așteptăm cu mult interes începerea noului campionat. Așteptăm cât mai mulți suporteri să ne susțină, fiindcă avem nevoie de ei în fiecare partidă pe care o vom disputa”, a spus căpitanul Andrei Ivan.
Singura “supărare” a antrenorului Devis Mangia, pe termen scurt, este că “Ştiinţa” va avea două meciuri importante, imediat după partidele cu Iaşi şi Chiajna din primele runde. “Așa cum am mai spus, oricum trebuie să întâlnim toate echipele. Singurul aspect pe care îl remarc este că vom juca la București cu FCSB, după meciul din UEFA Europa League. Vom avea o zi în minus de recuperare, pentru că ei joacă miercuri în preliminariile Champions League, iar noi joi în Europa League. Noi trebuie să fim pregătiți pentru fiecare partidă”. Pe de altă parte, preşedintele “juveţilor”, Marcel Popescu, a văzut partea plină a paharului. “Este un program care ne avantajează. Jucăm primele două meciuri acasă și asta este foarte bine, deoarece astfel vom evita deplasările lungi înainte de meciul din UEFA Europa League”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here